INDIVIDUALIZATION OF THE EDUCATIONAL PROCESS - ONE OF CONDITIONS OF SUCCESSFUL TRAINING OF FUTURE TEACHERS TO CREATIVE ACTIVITY - L.V. Kondrashova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 1999)
Наводяться дані, що підтверджують перевагу репродуктивних над творчими діями студентів-практикантів. Обґрунтовується, що подолання такого положення можливе шляхом реалізації двоаспектності цілепокладання вузівського навчання, поєднання державної та індивідуальної програм педагогічної підготовки та впровадження дидактичної технології, що базується на принципі рольової перспективи.