Česká pedagogika a e-learning - Ludvík Eger (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek se zaměřuje na problematiku e-learningu a kombinované výuky (blended learning). Prezentuje rozpor mezi praxí a metodickými publikacemi v České republice v této oblasti. Upozorňuje na nutnost překonání starých schémat při vzdělávání s využitím počítačů a Internetu a na nutnost využití současných zahraničních zkušeností.