23 МЕТОДЫ ОЦЕНКИ УРОВНЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ НАПРАВЛЕНИЯ «ИНФОРМАТИКА И ВЫЧИСЛИТЕЛЬНАЯ ТЕХНИКА» - USM ADMIN (Moldova State University, 2013)
METODE DE EVALUARE A CALITĂŢII PREGĂTIRII STUDENŢILOR DE DIRECŢIE «INFORMATICA ŞI TEHNICA DE CALCUL» În articol este descrisă formarea ideilor de bază privind evaluarea nivelului de pregătire profesională a studenţilor în domeniul ce ţine de informatică şi tehnica de calcul. Sunt propuse metodologii generale de evaluare a nivelului de pre- gătire a studenţilor de la universitate şi specificate principalele caracteristici ale acestora. Cuvinte-cheie: calitate a educaţiei, pregătire profesională, metodologie de evaluare, qualimetrie.