Профілактика гострих респіраторних захворювань у молодших школярів засобами фізичного виховання - Людмила Зарічанська; Лідія Завацька; Жанна Сотник (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті аналізуються причини виникнення гострих респіраторних захворювань у дітей, які займаються плаванням, та застосування засобів фізичного виховання з метою профілактики.