Роль сім'ї у особистісному розвитку дитини - Олександр Безлюдний (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті розглядається роль сім'ї у становленні особистості дитини, розкривається вплив батьківсько-дитячих відносин на цей процес, подано характеристику найбільш поширених стилів таких відносин. В статье рассматривается роль семьи в становлении личности ребенка, раскрывается влияние родительско-детских отношений на этот процесс, подается характеристика наиболее распространенных стилей таких отношений. In the article the role of family in becoming of personality of child is examined, influence of paternal-children's relations on this process opens up, description of the most widespread styles of such relations is given.