طراحی، ساخت و روان سنجی نرم افزار اندازه گیری عملکرد حرکت در تکالیف پیگردی - محمد تقی اقدسی; امیر وزینی طاهر (Sport Sciences Research Institute, 2018)
در پژوهش حاضر، نرم‌افزار اندازه‌گیری عملکرد حرکت در تکالیف پیگردی با قابلیت محاسبة ریشة میانگین مجذور خطا، به‌عنوان یکی از مقیاسهای مهم اندازه گیری خطا برای ارزیابی عملکرد حرکتی ارائه شده است. براساس شاخص‌های موردنظر پژوهش، نرم‌افزار رایانه‌ای با استفاده از زبانهای برنامه‌نویسی سی، سی پلاس و نرم‌افزار متلب طراحی و ساخته شد. برای تعیین روایی سازه، ضریب همبستگی بین نتایج دستی و نتایج محاسبه‌شده توسط نرم‌افزار بررسی شد که ضریب همبستگی برابر با یک به‌دست آمد. همچنین از آزمودنیها خواسته شد مسیر دایره‌ای، مربعی و مثلثی را در دستگاه پیگردی چرخان دنبال کنند که همبستگی برابر با 83/0 به‌دست آمد. این ابزار علاوه‌بر داشتن قابلیتهای متنوع، از امتیاز سهولت کار برای استفادة پژوهشگران و کاربران با سطوح مختلف برخوردار است و برونداد آن بسیار دقیق است.