La xarxa Edumet : meteorologia en directe sense moure's de l'aula - Marcel Costa Vila; Josep Mellado Navarro (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
La Xarxa Meteorològica Educativa de Catalunya (Edumet) és un projecte de l'àmbit de les ciències que el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya va iniciar a principis de 2004. El formen un conjunt d'estacions meteorològiques automàtiques instal·lades en centres educatius de diferents zones climàtiques de Catalunya que subministren dades a Internet, a través del servidor web http://www.xtec.cat/edumet. Aquest recurs TIC permet accedir de forma permanent a dades meteorològiques en temps real, així com a visualitzar l'evolució del temps atmosfèric en diferents períodes de temps, a 57 estacions meteorològiques.