ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩОЇ ШКОЛИ: ПРОЕКТУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНОЇ МОДЕЛІ - Кіра Миколаївна Гнезділова (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2015)
Серед актуальних проблем професійної підготовки майбутніх викладачів вищої школи недостатньо дослідженим залишається питання формування їх корпоративної культури. Розв'язання цієї проблеми можливо здійснити шляхом упровадження у процес магістерської підготовки майбутніх викладачів розробленої педагогічної системи. На підставі осмислення наукового доробку з питань побудови моделей, результатів проведеної дослідницько-експериментальної роботи автором проектується модель педагогічної системи формування корпоративної культури майбутніх викладачів вищої школи, яка репрезентована теоретико-методологічним, цільовим, змістово-процесуальним і контрольно-оцінювальним блоками.