Obesity as an inflammatory condition - Sonja Slabbert; Hans J de Ridder; Colette Underhay; Salomé Kruger (AOSIS, 2006)
The prevalence of obesity has increased dramatically in the past decade. Opsomming Die voorkoms van obesiteit het oor die afgelope dekade dramaties gestyg en daarmee saam die voorspelling van 'n toename in morbiditeit sowel as mortaliteit as gevolg van obesiteit-verwante siektetoestande *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.