بررسی اثربخشی متد فعال آموزشی بربهبود تفکر انتقادی و تصمیم گیری بالین دانشجویان پرستاری 1387 - حسین کمیلی ثانی; احمد فخری; علیرضا اولی پور; مهدی سیاح برگرد (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2011)
هدف اصلی تعلیم و تربیت در دانشگاه تربیت انسانهای متفکر و خلاق می باشد . پژوهش حاضر یک مطالعه نیمه تجربی در دانشجویان پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، می باشند. جامعه پژوهش دانشجویان پرستاری ترم 6 به صورت نمونه گیری در دسترس انتخاب و هر گروه به صورت تصادفی یک عنوان درسی از دروس داخلی - جراحی ویژه در نظر گرفته شد. سپس 5 جلسه (45-60 دقیقه) در برنامه آموزشی مربوطه شرکت کردند. نتایج مطالعه نشان داد که میانگین تفکر انتقادی در دو گروه قبل و بعد از مداخله تفاوت معنی داری را نشان داد (P=0/02) . یافته های مطالعه حاضر نشان داد که اجرای شیوه آموزشی فعال جهت دانشجویان بر میزان تفکر انتقادی و تصمیم گیری بالینی آنان تأثیر مثبت داشته است .