Використання електронних дидактичних ресурсів для закладання основ успішності молодшого школяра в подальшому навчанні - Надія Василівна Олефіренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Олефіренко Н. В. Використання електронних дидактичних ресурсів для закладання основ успішності молодшого школяра в подальшому навчанні. У статті виокремлено низку функцій електронних дидактичних ресурсів, спрямованих на закладання основ успішності подальшого навчання молодшого школяра. Наведено характеристику інструментальної, дослідницької функцій, функції розвитку інтелектуальних умінь молодшого школяра, мобілізаційної функції та функції сприяння формуванню цілісного світогляду.