Перспективи використання хмарних технологій у навчальному процесі загальноосвітніх навчальних закладів України - Тетяна Анатоліївна Вакалюк; Вікторія Василівна Поліщук (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Вакалюк Т. А., Поліщук В. В. Перспективи використання хмарних технологій у навчальному процесі загальноосвітніх навчальних закладів України. У статті на основі аналізу наукової літератури наведені безумовні перспективи використання хмарних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах України. Проаналізовано перспективи використання таких хмарних сервісів, як Office 365, Google Apps, Prezi. Наведено приклади їх використання в навчальному процесі шкіл України. З'ясовано, що хмарні технології з легкістю розв'язують проблему навчальних закладів, яка полягає в неможливості своєчасного оновлення програмного та апаратного забезпечення.