Anàlisi química de diversos components de la Coca-Cola - Jordi Banús Martí; Oscar Núñez Burcio; Irene Miquel Plana (Universitat Autònoma de Barcelona, 2010)
En aquest treball de recerca s'han utilitzat tècniques analítiques senzilles que ens han permès trobar la quantitat de diversos components de la Coca-Cola. Mitjançant mesures de densitat s'ha determinat el contingut de sucre, a través d'una valoració àcid-base s'ha trobat la concentració d'àcid fosfòric, i la concentració de cafeïna s'ha determinat pel mètode d'extracció líquid-líquid.