Organització gràfica dels càlculs en exercicis sobre dissolucions - Joan Aliberas (Universitat Autònoma de Barcelona, 2017)
En els exercicis numèrics sobre dissolucions hi solen aparèixer un munt de dades que per als alumnes resulten difícils de manejar. Aquí es proposa una forma d'organitzar-les que les fa comprensibles i ajuda a prendre les decisions adequades per resoldre el problema.