WYdolność fizyczna kobiet 20-50-letnich ćwiczących fitness a ich codzienne odżywianie - Wojciech Turski; Justyna Małkowska; Jolanta Buczyńska (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розглянуто результати дослідження працездатності жінок у віці 20-50 років, які регулярно займаються фітнесом, а також вплив харчування на стан їхнього організму.