Моральне виховання майбутнього юриста при вивченні німецької мови - Тетяна Артерчук (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглянуто можливості виховного впливу на майбутніх фахівців-юристів засобами німецької мови. Автор підкреслює моральний потенціал, що його містить у собі як зміст іншомовного тексту (літературні уривки, прислів'я, крилаті вислови), так і форма проведення заняття (комунікативні вправи, парна і групова робота, рольова гра)