Історична освіта в загальноосвітніх школах Німеччини - Ірина Анатоліївна Селищева (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Селищева І. А. Історична освіта в загальноосвітніх школах Німеччини. У статті розглядаються загальні підходи до історичної освіти в загальноосвітніх школах Німеччини в контексті вимог Ради Європи та з урахуванням національних традицій. З огляду на мету сучасної історичної освіти, сформульованої EUROCLIO, визначено ті питання, які нині залишаються відкритими і потребують розв'язання.