Riglyne vir die respiratoriese verpleging van die kardio-torakale pasient in die post-ekstubasie fase - Geertjie G de Beer; Elzabe Nel; Eben Arries (AOSIS, 2002)
The critical care nurse is responsible and accountable for quality nursing care of the patient that has undergone cardiothoracic surgery. Opsomming Die kritieke sorgverpleegkundige is verantwoordelik en aanspreeklik vir hoe gehalteverpleging van die pasient wat koronere vatchirurgie ondergaan het. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.