Нормування фізичних навантажень у процесі оздоровчих занять фізичними вправами - Володимир Захожий; Людмила Фукс (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Результати дослідження свідчать, що пульсовий режим для відновлювальних фізичних навантажень не повинен перевищувати середніх і субмаксимальних навантажень. Найбільший відсоток часу стосовно до загальної тривалості самостійних занять фізичними вправами припадає на розвиток витривалості, сили і силової витривалості.