Актуальні напрями удосконалення змісту професійної підготовки майбутніх педагогів ДНЗ: соціальне замовлення сьогодення - Неллі Лисенко (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглянуто актуальний аспект удосконалення фахової підготовки студентів спеціальності «Дошкільна освіта» засобами викладання української етнопедагогіки. Запропоновано окремі підходи до трактування актуальних принципів виховання дітей на тлі соціального замовлення сучасного суспільства.