نقش هویت اجتماعی برند بر خوش‌نامی باشگاه از دیدگاه هواداران - جمال الدین بیرامی ایگدر; عبدالحسین عباسیان; سعید حاتمی (Sport Sciences Research Institute, 2016)
هدف از پژوهش حاضر، طراحی مدل معادلات ساختاری هویت اجتماعی برند بر خوشنامی باشگاه از دیدگاه هواداران لیگ برتر فوتبال میباشد. روش این پژوهش، توصیفی بوده و از نوع مطالعات همبستگی است. بهلحاظ هدف نیز کاربردی میباشد. جامعۀ آماری آن را کلیۀ تماشاگران بالای 18 سال که جهت تماشای مسابقۀ فوتبال دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران در ورزشگاه یادگار امام تبریز حضور پیدا کرده بودند تشکیل دادند. ازآنجاکه حجم جامعۀ آماری بیش از 65000 نفر بود، نمونۀ آماری براساس جدول مورگان برابر با 384 نفر انتخاب گردید. نتایج نشان میدهد که از میان ابعاد هویت اجتماعی برند، بعد رضایت از برند پیشبینیکنندۀ قویتری نسبت به ارزش ادراکشده از برند، اعتماد به برند و هویت برند برای خوشنامی باشگاه میباشد؛ بدینمعنی که باشگاههایی که به برند خود هویت میبخشند، منجر به خوشنامی باشگاه میشوند.