Проектна діяльність як засіб формування професійної компетентності майбутнього вчителя - Г. Б. Бреславська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Бреславська Г. Б. Проектна діяльність як засіб формування професійної компетентності майбутнього вчителя. У статті розкрито питання проектної діяльності як одного із засобів формування професійної компетентності майбутнього вчителя, висвітлено можливості застосування методу проектів у фаховій підготовці студентів.