ЗМІСТОВА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ЕМПАТІЇ МАЙБУТНЬОГО ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГА - D.M. Turkova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Проаналізовано наукову літературу щодо явища емпатії, як соціально-психологічного феномену, що виникає при міжособистісній взаємодії. Вміння використовувати емпатію в процесі діяльності визначено одним з критеріїв професіоналізму психолога. Наведено особливості професійної емпатії практичного психолога. Визначено індивідуально-психологічні характеристики професійної емпатії.