СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ В УКРАЇНІ - E.E. Shunko (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті наведено аналіз проблемних питань ме-дичної опомоги вагітним, роділлям та новонародженим в Україні на сучасному етапі, сформовано напрямки по-дальшого вдосконалення перинатальної та неонатологіч-ної допомоги.