Практичне заняття з англійської мови з теми "Gardening Styles" для студентів ІІІ курсу освітньої програми "Садово-паркове господарство" - Nataliia Lutkovska; Svitlana Voytovych (Taras Shevchenko National University of Kyiv, 2024)
Ця публікація представляє розгорнутий план-конспект практичного заняття з англійської мови для спеціальних цілей зі студентами IІІ курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Садово-паркове господарство". Формування англомовної комунікативної компетентності відбувається в інтеграції культурологічних та фахових знань у професійно орієнтованому контексті. Заняття спрямоване на вдосконалення різноманітних мовленнєвих умінь: аудіювання, читання, говоріння, письма. Розвиток когнітивних умінь студентів підтримується систематизацією мовного матеріалу та структуруванням фахових знань із застосуванням графічних органайзерів для створення мовної картини світу та засвоєння стилів садово-паркового дизайну.