Valor pedagògic del repositori comú de coneixements per a cursos de Direcció d'Empreses - Anabel Fernández-Mesa; Julia Olmos-Peñuela; Joaquín Alegre (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2016)
L´objectiu d´este article és presentar una nova metodologia que rep per nom Pool of Knowledge i que serà útil per al professorat de Direcció d'Empreses que imparteixin docència en anglès i / o valencià. Esta nova metodologia també es proposa com una eina útil per a la impartició d´altre tipus de temari. Es tracta d´una variant del flipped teaching, també coneguda com aula invertida, en la que es porta a terme la creació, per part de l'alumnat i per a l'alumnat, de material educatiu útil per al seu aprenentatge en els idiomes en els quals s'imparteix l' assignatura. Aquest material és publicitat en un repositori de material comú com material complementari d'estudi. Durant les classes se'ls anima mitjançant la gamificació (metodologia d'aprenentatge mitjançant el joc) a que es familiaritze amb aquest material. Al finalitzar el curs l'alumnat valora la nova metodologia implantada. El resultat principal és el descobriment de com valora l'alumnat la gamificació. Els alumnes consideren que el fet d'haver incentivat durant les classes l'estudi d'estos materials a través del joc ha resultat molt beneficiós per al seu aprenentatge.