Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності працівника освіти - Людмила Степанівна Левченко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Левченко Л. С. Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності працівника освіти. Стаття висвітлює актуальні питання ефективного впровадження новітніх інформаційних технологій, системних комплексів та комп'ютерних програм в організації роботи навчального закладу. Досліджується проблема використання інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності робітників навчального закладу для пошуку, оброблення, обміну, передачі, використання та зберігання інформації.