Екологізації шкільного курсу географії в 90-ті роки - Анастасія Геннадіївна Оржаховська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Оржаховська А. Г. Екологізації шкільного курсу географії в 90-ті роки. У статті висвітлено зміст поняття «екологізація географії», розглянуто роль педагогічної преси в еколого-виховному процесі, подано приклади впровадження екологічних знань у різних навчальних закладах і залучення школярів до розв'язання проблем навколишнього середовища.