Фізична культура як важливий чинник формування здорового способу життя молоді - Олена Захарчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розкривається роль фізичної культури у формуванні здорового способу життя молоді в Україні, її вплив на фізичне здоров'я молоді. Акцентується увага на актуальних проблемах, із якими зіштовхується молодь у процесі організації та дотримання елементів здорового способу життя.