MANAGEMENTUL CURRICULUMULUI UNIVERSITAR: SISTEM, PROCES ŞI CADRUL ORGANIZAŢIONAL - Tatiana GHERŞTEGA (Moldova State University, 2015)
În acest articol este abordată problema privind managementul curriculumului universitar ca sistem şi proces de concepere, proiectare, implementare şi monitorizare a curriculumului în diferite forme de manifestare (ca concept, ca produs, ca proces, ca rezultat), care este condus şi realizat de persoane cu diferite funcţiuni: manageri, conceptori, cadre didactice, experţi. Totodată, analizei este supus cadrul organizaţional al managementului curriculumului. UNIVERSITY CURRICULUM MANAGEMENT: SYSTEM, PROCESS AND ORGANIZATIONAL FRAMEWORK This article explores the issue of university curriculum management as a system and a process of conceiving, designing, implementing and monitoring the curriculum in its various forms of manifestation (the concept as a product, as a process, as a result), which is led and conducted by people with different attributions: managers, conceptors, teachers, experts. Also considering the organizational management curriculum.