Editorial Comments/ Redaksionele Kommentaar - Vera Roos (AOSIS, 2003)
The articles in this edition of Health SA Gesondheid contain specific guidelines and recommendations regarding the improvement of health-related practices. Opsomming In hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid verskyn artikels waarin spesifieke riglyne en aanbevelings met betrekking tot die verbetering van gesondheidspraktyke, vervat word. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.