ОСОБЕННОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ МЕХАНИЗМОВ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ЗАЩИТЫ У НЕВРОТИЧЕСКОЙ ЛИЧНОСТИ - USM ADMIN (Moldova State University, 2008)
Cercetările în domeniu au demonstrat rolul important al accentuărilor de caracter, precum şi particularităţile mecanismelor de apărare psihologică în procesul neurotizării personalităţii. În acest context, s-a constatat rigiditatea şi lipsa plasticităţii în comportamentul personalităţii.