Inspira 3 2014 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2014)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2014. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn NSLFIS Fagkongress i Stavanger: Gerd Bjørknes og Anne-Mette Nygaard Intensivsykelpeieres bevissthet om forebyggelse av delirium: Charlotte Nilsen og Hege ST Johansen Bruk av cricoidtrykk ved akutt anestesi- innledning: Einar Grobakken, Siri Vammervold og Guri Opheim Avhandling - Building patient safety in intensive care nursing: Randi Ballangrud Referat fra ALNSF Buskerud Fagkongress: Mia Ulfeldt Notiser ALNSF - nytt NSFLIS - nytt