Vliv nelékařských služeb na kvalitu života pečovatelů o děti s onkologickým onemocněním - H. Vaďurová (Czech Pedagogical Society, 2008)
Představovaná práce se zabývá možnostmi ovlivnění kvality života pečovatelů o děti s onkologickým onemocněním prostřednictvím nelékařských služeb. Důraz je kladen zejména na nezastupitelnou úlohu vzdělávání a speciálního pedagoga v procesu léčby dětí se závažným onemocněním - v našem případě se jedná o děti s onkologickým onemocněním.