Організація імітаційно-ігрової діяльності на уроках історії в старших класах - О. Б. Лоштун (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
Стаття розкриває сутність ігрової діяльності в старших класах на уроках історії. Автором подані приклади практичного застосування деяких ігор і доведена ефективність імітаційно-ігрової діяльності.