Inspira 2 2013 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2013)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2013. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn Å lytte til musikk under lokal anestesi - erfaringer og effekt hos engstelige pasienter: Örjan Trängeberg Kommentar til artikkelen "Å lytte til musikk": Berit Taraldsen Valeberg Arteriekateter i intensivavdelingen: Julia Blinova Kvernmo Læring av eget arbeid: Maria Hageskal Lund, Tina Nilsen Henriksen og Elin Opphaug Hjemme hos oss i Østfold:- en intensivavdeling i stadig endring: Tove Lader ALNSF - nytt NSFLIS - nytt