مطالعۀ تأثیر امتیاز میزبانی بر عملکرد کشورهای میزبان - بهمن عسگری; حسین عیدی; علی ضیایی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از انجام این پژوهش، بررسی تأثیر امتیاز میزبانی بر عملکرد کشورهای میزبان رویدادهای ورزشی قارهای بود. جامعۀ آماری پژوهش شامل تمام کشورهای میزبان رقابتهای چند‌رشتهای ورزشی قارهای بود. عملکرد تمام کشورهایی که میزبان بودند (42 کشور) به‌مثابۀ نمونۀ آماری در‌نظر گرفته شد. ‌یافتهها نشان داد که تفاوت معناداری بین سهم نسبی مجموع مدالها و تعداد مدالهای طلا در شرایط میزبانی با شرایط غیر‌میزبانی (سهم نسبی مجموع مدالها و تعداد مدالهای طلای کشور میزبان در دورههای قبل و بعد) در هر سه رویداد چند‌رشته‌ای ورزشی قاره‌ای وجود داشت.