Navegant per la taula periòdica - José Ángel Hernández Santadaría (Universitat Autònoma de Barcelona, 2012)
L'article presenta una selecció de recursos i activitats que permeten treballar amb l'alumnat de batxillerat els continguts corresponents al currículum de química relacionats amb la taula periòdica i les propietats periòdiques dels elements. La majoria d'aquests materials són digitals, estan disponibles a Internet i formen part de l'aula virtual de química creada per l'autor en l'entorn Moodle.