Організація професійно-прикладної фізичної підготовки у вищих навчальних закладах - Іван Клеха; Володимир Латчук; Валерій Базюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано організацію професійно-прикладної фізичної підготовки у вищих навчальних закладах.