Сучасний тренер у педагогічній системі - Наталія Тимчишена (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті подано результати дослідження за даними літературних джерел, які вивчають особистість тренера, його педагогічну майстерність у сучасній системі та роль тренера у формуванні особистості юного спортсмена.