MAGMA i la recerca entre el jovent - Manuel Belmonte Nieto (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
L'associació MAGMA té com a finalitat promoure la recerca per part dels joves. Desenvolupa tot un seguit d'activitats, entre les quals ocupa un lloc rellevant l'edició anual d'Exporecerca Jove.