Оптимізація соціально-психологічної адаптації студентів-спортсменів до процесу навчання у ВНЗ - Максим Рипунов; Сергій Віцько (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У роботі наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо визначення головних чинників соціально-психологічної адаптації студентів-спортсменів до процесу навчання у ВНЗ. На підставі результатів проведеного дослідження розроблено методику оптимізації соціально-психологічної адаптації студентів-спортсменів до процесу навчання у ВНЗ.