Оптимізація самостійної роботи студентів-філологів за кредитно- модульною системою організації навчально-виховного процесу - Л. А. Бондар (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Бондар Л. А. Оптимізація самостійної роботи студентів-філологів за кредитно-модульною системою організації навчально-виховного процесу. У статті розглянуто шляхи оптимізації самостійної роботи студентів-філологів в умовах сучасного педагогічного вишу, доповнено її змістові характеристики важливого складника навчально-виховного процесу.