Psychosocial relationships, training and attitude with reference to physiotherapists - Laura Weinberg (AOSIS, 1977)
Hierdie studie het sekere aspekte omtrent die benadering van finale jaar studente tot die professie, hul opleiding, pasiente en hulself aan die lig gebring. Vraelyste en 'n opleidingsessie het daarop gewys dat terapeute opleiding behoort te ontvang in dinamiese sielkunde.