Формування вмінь міжособистісної професійної взаємодії у майбутніх педагогів у процесі вивчення навчальної дисципліни «Педагогічний менеджмент і маркетинг» - Ольга Володимирівна Бондаренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Бондаренко О. В. Формування вмінь міжособистісної професійної взаємодії у майбутніх педагогів у процесі вивчення навчальної дисципліни «Педагогічний менеджмент і маркетинг». Автором висвітлено підходи науковців до визначення понять «взаємодія», «міжособистісна взаємодія» та «вміння міжособистісної взаємодії». У статті розглянуто можливості навчальної дисципліни «Педагогічний менеджмент і маркетинг» у формуванні вмінь міжособистісної професійної взаємодії у майбутніх педагогів.