Проблеми фізичного виховання школярів через призму поглядів учителя - Віктор Шутько (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Шутько В. В. Проблеми фізичного виховання школярів через призму поглядів учителя. У статті розглядаються окремі проблеми сучасного фізичного виховання в школах промислового мегаполісу. Застосований метод анонімного анкетування серед учителів визначив їх професіональний потенціал, рівень і якість викладання предмету, відношення школярів до занять, підстави незадовільного здоров'я та фізичного розвитку школярів.