Ефективність застосування мануальної терапії в комплексній фізичній реабілітації інвалідів із люмбоішіалгічним синдромом остеохондрозу попереково-крижового відділу хребта - Сергій Горбатюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Проводилося вивчення ефективності мануальної терапії для ліквідації больового синдрому в інвалідів із люмбоішіалгічним синдромом остеохондрозу попереково-крижового відділу хребта. Отримані статистично достовірні результати ефективності застосування мануальної терапії для ліквідації больового синдрому в інвалідів.