مقایسة تاثیر تمرین تکلیف‌مداربا فعالیت‌های معمول در کلاس تربیت‌بدنی بر رشد مهارت‌های درشت کودکان دچار اختلال هماهنگی رشدی - حسن کردی; مهدی سهرابی; علیرضا صابری کاخکی; سیدرضا عطارزاده حسینی (Sport Sciences Research Institute, 2018)
هدف پژوهش حاضر، مشاهدة تأثیر هشت هفته مداخلة تمرینی قابل‌اجرا بر رشد مهارت‌های جابه‌جایی و دستکاری،در ساعات درس تربیت‌بدنی مدارسو براساس رویکرد تکلیف‌مدار بود. این پژوهش روی30 کودک دختر و پسر هفت تا نُه سالةدچار اختلال هماهنگی رشدی شهر تهران انجام شد. مطالعة حاضر به‌شکل نیمه‌تجربی با طرح پیش‌آزمون- پس‌آزمون و با دو گروه مداخلةتکلیف‌محور (15 نفر) و فعالیت معمول (15 نفر) در جریان کلاس تربیت‌بدنیاجرا شد. ابزارهای جمع‌آوری اطلاعات، پرسش‌نامة تشخیصی اختلال هماهنگی رشدی و آزمون مهارت‌های حرکتی درشت- دو بودند. اطلاعات ازطریق آزمون‌ تحلیل واریانس بین‌گروهی با اندازه‌گیری‌های تکراری تجزیه‌‌وتحلیل شد. نتایج نشان داد کهتمرین در کلاس تربیت‌بدنی به روش تکلیف‌مدار به‌صورت معناداری نسبت به تمرین به روش معمول، باعث افزایش عملکرد در خرده‌مقیاس‌های دستکاری (P