Llançament de coets de paper propulsats amb alumnes de primària - María Isabel Hernández Rodríguez; Víctor López Simó (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
En aquest article presentem una activitat realitzada durant els anys 2013 i 2014, en el marc del projecte CROMA amb estudiants de cicle mitjà i superior d'educació primària. En aquesta activitat s'ha utilitzat una llançadora d'aire comprimit per propulsar coets de paper fets per nens i nenes de 9 a 11 anys, la qual cosa els ha permès realitzar un estudi dels factors que intervenen en que l'abast del coet sigui major o menor. L'article descriu el ma-terial utilitzat, l'estructura de l'activitat i les valoracions documentades a partir de les inter-vencions realitzades.