Гострий гангренозно-перфоративний холецистит у дитини двох років: клінічний випадок - M. V. Hlahovych; O. D. Fofanov; R. I. Nykyforuk; L. A. Zaviiska; O. Ya. Borys; T. M. Melnyk; O. O. Kurtash (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Наведено клінічний випадок гострого гангренозно-перфоративного холециститу у дитини раннього віку, який ілюструє складність передопераційної діагностики даної патології.